fbpx

Tarieven

Tarieven

All-in Fitness abonnement

All-in Fitness abonnement

12 maanden voor €79,50 per maand

12 maanden voor €79,50 per maand

Onbeperkt toegang, persoonlijke coach, trainen op ieder moment van de dag & Tanita body composure meting. 24 maanden voor €74,50 per maand.

Entrance fee

Entrance fee

Wanneer je een lidmaatschap afsluit bij Sky Fitness Almere is er een entrance fee. De entrance fee is voor de administratieve kosten van het inschrijven en het  toekennen van de persoonlijke key. Deze persoonlijke key gebruik je voor de lockers, je registratie bij binnenkomst en de koppeling aan de Technogym apparaten.

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering

Wanneer je een lidmaatschap aangaat bij Sky Fitness Almere ben verzekerd van een persoonlijke benadering. De fitness ruimte heeft een maximaal aantal leden, waardoor deze persoonlijke aandacht altijd gewaarborgd blijft. Mocht het maximaal aantal leden bereikt zijn, dan zal je op een wachtlijst geplaatst worden. Zodra er ruimte is kan je ingeschreven worden en ben je welkom om te trainen.

1ste training

1ste training

Je eerste training bij Sky Fitness Almere, zal altijd bestaan uit een intake met je persoonlijke coach. De persoonlijke coach gaat samen met jou je doelen opstellen, daarna maakt je coach een trainingsschema dat aansluit bij de opgestelde doelen en zal je worden gewogen op de InBody 370.

Gratis try out

Gratis try out

Je bent altijd welkom voor gratis try out. Vul hieronder je gegevens in en we maken een afspraak voor je. Voor de try out wordt €17,50 in rekening gebracht, deze wordt retour gestort bij afname van een lidmaatschap.

No commitments

No commitments

Free to go!

Free to go!

Drop in

Eenmalig €17,50

Een keer toegang

3x Trail access pack

Slechts 1x per persoon aan te schaffen

Een maand geldig na eerste bezoek, kosten €45.